AdobeStock_59567357

Ajankohtaista

Työasemia ei aina tarvitse ostaa – rahoituspalveluilla vapautat pääomasi liiketoimintaan

On syyskuuta 8, 2020

Tiesitkö, että työaseman kustannuksista vain murto-osa liittyy itse laitteisiin? Suurin osa kustannuksista koostuu ylläpidosta, päivityksistä, tietoturvan ylläpidosta, ohjelmistolisensseistä ja muista vastaavista laitteiden elinkaaren hallintaan liittyvistä palveluista ja tuotteista.

Työasemien kokonaishintaan voidaan vaikuttaa panostamalla hankinnan suunnitteluun. Hankinnan voi tehdä kertahankintana tai asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyllä rahoituksella. Me VM IT:ssä tarjoamme monipuolisia ja joustavia rahoituspalveluita, mikä mahdollistaa juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat työasema- ja laitehankinnat sekä niitä varten toteutetut elinkaaripalvelut.

Olemme VM IT:ssä huomanneet, että IT-palveluiden toimivuus kytkeytyy merkittävästi käyttäjän kokemaan työn sujuvuuteen. Hyvin toimivat ja tietoturvalliset työasemat mahdollistavat tehokkaan tietotyön, etäolosuhteissakin.

VM IT:n toimittamat työasemat on dokumentoitu ja kytketty tietoturvallisilla ohjelmistoilla etäylläpitoon. Palvelu mahdollistaa sujuvan ja tietoturvallisen työskentelyn.

Kartoitamme työasemat aina asiakkaan käyttäjäprofiilin mukaan. Tällöin asiakkaan tarve tulee huomioitua, oli sitten kyseessä rutiininomainen toimistotyö tai vaativaa cad-suunnittelua edellyttävä tehotyöasema.

Tarjoamme kumppaneidemme kanssa kattavan rahoitusmahdollisuuden työasemien hankintaan. Rahoitus edellyttää aina asiakaskohtaista luottopäätöstä. Rahoituksen etuja ovat muun muassa:

  • Pääoma vapautuu liiketoimintaan
  • Investointi jakautuu käyttövuosille
  • Vuokrat kirjataan kuluksi ja ovat täysimääräisesti vähennyskelpoisia
  • Seuranta ja kulukontrolli paranee
  • Käyttöomaisuusrekisteri tehostuu
  • Sopimukseen voidaan liittää koulutus ja käyttöönotto
  • Talousraportointi on monipuolista mm. tilinpäätöksen yhteydessä
  • Ennakointi

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella rahoitusvaihtoehdoista tarkemmin.