AdobeStock_59567357

Ajankohtaista

Rekry: Kokenut Microsoft 365 -asiantuntija

On maaliskuuta 10, 2020

Uusien asiakkuuksien myötä etsimme lisävahvistusta tiimiimme. Tarvitsemme rautaisen ja ongelmanratkaisukykyisen M365 & O365 -asiantuntijan, joka osaa ja uskaltaa vetää vaativiakin projekteja.

Haluamme kuulla sinusta, jos olet Microsoft 365 ja Microsoft Azure -teknologioiden kokenut osaaja, mutta yhä halukas kehittämään osaamistasi rennossa ja ammattimaisessa työympäristössä. M365 ja O365 -osaamisen lisäksi hallitset monipuolisesti eri verkkolaiteratkaisut ja tietoturva on kaiken tekemisesi kivijalka. Perustason infra, kuten sähköposti-, palvelin- ja työasemamigraatiot sekä Windows Server, Active Directory, ja PowerShell, hoituu sinulta vaivattomasti.

Kovan luokan ammatillisen osaamisen lisäksi edellytyksiä työssä menestymiselle ovat ongelmanratkaisukyky, erinomaiset projektinhallintataidot ja kyky johtaa itseään. VM IT on tiivis ja kasvava porukka, jossa on hyvä ja rento työilmapiiri. Pidämme toisistamme ja asiakkaistamme huolta, mutta annamme asiantuntijoillemme vapauden suorittaa työnsä parhaiten katsomallaan tavalla.

VM IT on vuonna 2013 perustettu IT-palveluja pk-yrityksille ja yhteisöille tarjoava yritys. Toimintamme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä parhaiden ja sopivimpien teknologiaratkaisujen tuominen asiakkaan tueksi. Espoon toimistollamme työskentelee nyt kuusi työntekijää, mutta joukkomme kasvaa hyvää vauhtia.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@vmit.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Marko Pirinen
marko.pirinen@vmit.fi
+358 45 773 48853