AdobeStock_59567357

Ajankohtaista

Hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta

On joulukuuta 16, 2020

Vuosi 2020 alkaa olla päätöksessään. Monin tavoin poikkeuksellinen ja vaikea vuosi on muistuttanut läheisyyden merkityksestä. Ihmiskontaktien tärkeyden huomaa viimeistään silloin, kun ne otetaan pois.

Muutokset ovat näkyneet myös työn tekemisen tavoissa. Ne, jotka pystyvät, ovat siirtäneet työnsä mahdollisuuksien mukaan etäolosuhteisiin.

Tämä on entisestään korostanut tietoturvan roolia, kuten olemme aiemminkin kirjoittaneet. Viimeistään nyt vuoden lopulla yritysten on hyvä miettiä, ovatko työntekijöiden etätyöolosuhteet yhtä tietoturvallisia kuin toimistoympäristö olisi. Etätyön lisääntyminen ja yleistyminen on nimittäin trendi, joka tulee todennäköisesti jatkumaan.

Koronavirus on kurittanut tänä vuonna koko yhteiskuntaa, mutta erityisesti vähävaraisia ja muuten vaikeassa asemassa olevia. Useissa perheissä vanhemmat ovat menettäneet työnsä ja huonontunut taloustilanne on voinut johtaa lasten harrastuksista tinkimiseen.

Tässä tilanteessa halusimme tukea lasten ja nuorten harrastamista tukevaa Hope-yhdistystä. Yhdistyksen tavoite on jakaa harrastukea 2500 lapselle vuonna 2021. Haluamme osaltamme edesauttaa tämän tärkeän tavoitteen toteutumista.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta ja toivottaa mahdollisimman hyvää ja rentouttavaa joulua ja turvallista uutta vuotta 2021.