AdobeStock_59567357

Ajankohtaista

Hyödynnä investointisi – mitä kaikkea MS Teamsilla voikaan tehdä?

On elokuuta 11, 2020

Moni yritys on viimeistään koronapandemian aiheuttamien erityisjärjestelyjen takia investoinut järjestelmiin ja ohjelmiin, jotka mahdollistavat muun muassa tehokkaan ja tietoturvallisen etätyöskentelyn.

Pilvipalvelut, kuten Microsoftin Teams, tarjoavat kuitenkin paljon muitakin ominaisuuksia kuin kenties eniten käytetyn etäkokoustoiminnon.

Uusiin ohjelmiin ja toiminnallisuuksiin perehtyminen vie kuitenkin aikaa ja IT-toimittajan kanssa tehty palvelusopimus ei välttämättä kata lisenssin päälle tulevaa neuvontaa.

Investointi jää tällöin hyödyntämättä, jos ohjelman kaikkia ominaisuuksia ei käytetä tai niistä ei edes tiedetä.

Pilvipalvelut myös muuttuvat ja elävät koko ajan.

Tästä saatiin esimerkki, kun Microsoft ilmoitti heinäkuussa julkaisevansa Customer Voice -nimisen kyselytyökalun. Palvelu on pitkälti sama kuin vanha Forms Pro, muutamalla lisäominaisuudella.

Kartalla pysyminen edellyttää jatkuvaa seurantaa ja omien tarpeiden arviointia. Microsoftin tuotteiden päivityksiä ja uusia ominaisuuksia voi seurata esimerkiksi täältä.

Me VM IT:llä voimme tarjota yrityksellesi reilua kumppanuutta pilvipalveluiden täysimääräiseksi hyödyntämiseksi. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella yrityksesi tarpeista ja kartoittaa otatteko investoinneistanne kaiken irti.